Partners en team

BeCore partners werken samen met u aan het optimaliseren van Governance, leiderschap en dynamiek. Dit doen we door op positieve wijze samen te reflecteren, te verbinden en te groeien. Voorts werken we samen met onze strategische partners voor verbreding van onze dienstverlening.

Jeannette Franken

Jeannette (1967) is gespecialiseerd in Governance, Zelfevaluaties, team effectiviteit (zoals dynamics en diversiteit) en Risk & Compliance.
Zij bekleedt een toezichthoudende functie bij Holland Opera. 

Vanaf 2012 begeleidt Jeannette RvC, RvT's en RvB's bij de zelfevaluaties en met training en advies. 
Jeannette komt snel tot de kern en weet in korte tijd context en verhoudingen te doorgronden. Haar doel is Governance for growth.

 

Jeannette heeft het Erasmus Commissarissen programma en het programma van De Nieuwe Commissaris afgerond. Voorts heeft zij de post-doc opleiding Mediation/ Conflictmanagement gedaan aan het ADR Instituut in Amsterdam. Zij heeft rechten gestudeerd in Utrecht en een LLM graad behaald in de VS. 

Haar achtergrond ligt bij ABN AMRO Bank (HR, Corporate Finance en Capital Markets) en bij ontwikkelingsbank FMO (lid ExCo, general counsel en director Legal & Compliance). 
Jeannette was bijna 7 jaar tevens partner bij CPI Risk Governance Finance en heeft daar haar Governance en zelfevaluatie praktijk kunnen uitbouwen.
CPI en BeCore blijven als Business Partners samenwerken.


Jeannette was van 2005 tot 2012 Director Legal Affairs (& Compliance) bij ontwikkelingsbank FMO te Den Haag, tevens lid van Executive Director group, Compliance Committee en Bankstatus-werkgroep. Tussen 2000 en 2004 was zij, voornamelijk in opdracht van investeerders met specifieke opdrachten, als zelfstandige adviseur of interim manager actief bij meerdere bedrijven.

 

Van 1992 tot 2000 heeft Jeannette meerdere leidinggevende functies bij ABN AMRO Bank bekleed (w.o. Corporate Finance en Capital Markets).

 

In 1990 is Jeannette afgestudeerd in rechten in Utrecht (privaatrecht en bedrijfs-sociaal economisch recht). In 1991 heeft zij een LLM graad behaald aan Cornell Law School (NY, US).

Associate Partner

Meer informatie over de beoogde associate partner volgt in Q4. 

 

Ervaren juridisch en bestuursadviseur op Board niveau, adviseur van senior management en de business.
Effectief projectmanager met name in grootschalige reorganisaties en veranderprojecten. Inzicht in de belanghebbenden, bedrijfstrategie en is gericht op het verder brengen van teams op basis van doelen en verbinding.

 

 

iStock 493976528 111911116999

Strategische partners

CPI Risk Compliance Finance 

www.meetcpi.com

 

Coach en mediator: Monique Bruil 

www.lucida.nl

 

De nieuwe commissaris   

www.denieuwecommissaris.nl

 

Management drives     

www.managementdrives.nl

 

Executive Search

www.freshepartners.com