Partners en team

BeCore partners werken samen met u aan het optimaliseren van Governance, leiderschap en dynamiek. Dit doen we door op positieve wijze samen te reflecteren, te verbinden en te groeien. Voorts werken we samen met onze strategische partners voor verbreding van onze dienstverlening.

Jeannette Franken

Jeannette (1967) is gespecialiseerd in Governance, Zelfevaluaties, leiderschap/team effectiviteit (zoals 360 graden feedback, dynamics en diversiteit) en Risk & Compliance.
Zij bekleedt een toezichthoudende functie bij Holland Opera en bij Altfin. 

Vanaf 2012 begeleidt Jeannette RvC, RvT's en RvB's bij de zelfevaluaties en met training en advies. 
Jeannette komt snel tot de kern en weet in korte tijd context en verhoudingen te doorgronden. Haar doel is Governance for growth.

 

Jeannette heeft het Erasmus Commissarissen programma en het programma van De Nieuwe Commissaris afgerond. Zij is gecertificeerd Management Drives concultant. Voorts heeft zij de post-doc opleiding Mediation/ Conflictmanagement gedaan aan het ADR Instituut in Amsterdam.
Jeannette heeft rechten gestudeerd in Utrecht en een LLM graad behaald in de VS. 

Haar achtergrond ligt bij ABN AMRO Bank (HR, Corporate Finance en Capital Markets) en bij ontwikkelingsbank FMO (lid ExCo, general counsel en director Legal & Compliance). 
Jeannette was, tot augustus 2021, bijna 7 jaar partner bij CPI Risk Finance Compliance Governance en heeft daar haar Governance en zelfevaluatie praktijk kunnen uitbouwen. BeCore blijft als strategisch partner met CPI samenwerken.

 


Jeannette was van 2005 tot 2012 Director Legal Affairs (& Compliance) bij ontwikkelingsbank FMO te Den Haag, tevens lid van Executive Director group, Compliance Committee en Bankstatus-werkgroep. Tussen 2000 en 2004 was zij, voornamelijk in opdracht van investeerders met specifieke opdrachten, als zelfstandige adviseur of interim manager actief bij meerdere bedrijven.

 

Van 1992 tot 2000 heeft Jeannette meerdere leidinggevende functies bij ABN AMRO Bank bekleed (w.o. Corporate Finance en Capital Markets).

 

In 1990 is Jeannette afgestudeerd in rechten in Utrecht (privaatrecht en bedrijfs-sociaal economisch recht). In 1991 heeft zij een LLM graad behaald aan Cornell Law School (NY, US).

Associate Partners. o.a. Pieter de Savornin Lohman

BeCore werkt op projectbasis samen met enkele senior adviseurs op het gebied van governence, leiderschap en change management, zoals Pieter de Savornin Lohman.

Piter is een ervaren juridisch manager en bestuursadviseur op Board niveau, adviseur van senior management en de business. Effectief projectmanager met name in grootschalige reorganisaties en veranderprojecten.
Pieter heeft inzicht in de belanghebbenden, bedrijfstrategie en is gericht op het verder brengen van teams op basis van doelen en verbinding.
 

Specialismen: juridisch management, corporate restructuring, governance en zelfevaluaties, compliance, contracting en procesmanagement. 

 

Daarnaast schakelt BeCore experts in op het gebied van duurzaamheid, mediation, vastgoed, zorg etc.

 

 

 

 

iStock 493976528 111911116999

Strategische partners

CPI Risk Compliance Finance 

www.meetcpi.com

 

Coach en mediator: Monique Bruil 

www.lucida.nl

  

Management drives     

www.managementdrives.nl

 

Executive Search

www.freshepartners.com